A Long Time Coming!

Ny webside har vært et prosjekt i flere år, og etter uttallige måneder med sene natter, systematisk robot arbeid og mye stress, har jeg den ekstrem gleden av å kunne presentere den splitte nye MTN Nettbutikk siden - Mtncans.no.
Den gamle siden var fra 2005 og holdt opp veldig godt gjennom årene men det var mange ting som manglet, var utdatert, og ellers fungerte ikke for en 2015 standard. Dette har vi fikset på.

- Her er noe av det som er nytt:
* Siden er bygget på wordpress og woocomerce, med fleksibelt mulighet for utvidelse og customization.
* Nytt design; mer stabil, responsive, og fullt adaptert til smart telefoner og nettbrett.
* Fullt ut % kvantumsrabatt system på plass som gir meg en del pusterom for å implementere produkt rabatter.
* Mulighet for rabattkuponger som gir deg ekstra rabatt på handlekurv og/eller produkter.
* Nye betalingsløsninger - Stripe og Paypal (betal med kort - visa, mastercard, eller american express, eller direkte fra Paypal kontoen din), Klarna Faktura (14 dager betalingsfrist, 0,- gebyr, og ingen skjulte kostnader) eller Klarna Delbetaling, Conta Fakturering (30-dagers betalingsfrist, reservert kommuner og offentlige etater), og kontant når du henter i Asker (det er forresten nå mulig å betale med alle løsningene nevnt over, og samtidig hente i Asker)
* Vårt nytt samarbeid med Postnord Logistics gir deg lavere priser på frakt og mulighet for Hjemlevering som en praktisk tilleggsprodukt.
* Enklere navigasjon, med produkt stikkord, forskjellige menyer og snarveier som gir deg en bedre opplevelse når du handler i nettbutikken.
* Garantert trygghet når du handler - Mtncans.no er bygget på HTTPS / SSL standard.
* Bedre kunde-konto løsninger - spor pakkene dine, print ut faktura/kvittering i .pdf format, og full kontroll på fakturerings og leverings adressene dine.

Hjertelig velkommen på MTN Nettbutikk og tusen takk for at du velger å handle her!

Med vennlige hilser,
TARE

Legg igjen en kommentar