Miljø

Beskytter miljøet

Siden 1994 har grunnleggerne av Montana Colors lovet som et av sine mål og standarder å garantere at alle produktene oppfyller alle de strengeste kravene for å bevare miljøet og helsen til graffiti utøvere og kunstnere.
Vi har vist vår evne til å produsere produkter, transportere dem og selge dem mens vi minimerer miljøbelastningen. Vi er opptatt av å sørge for at fremtidige generasjoner har en bedre verden.

Vi har alltid brukt den ikoniske “Keep The Planet Clean” merke, blitt pionerer på globalt nivå ved å samle tomme spraybokser og utdanne og løfte bevisstheten om våre klienter. Alle våre produkter er laget av 100% resirkulerbare materialer.

ISO 14001 – Et grønt mål

Vi opprettholder ISO 9001-sertifiseringen for vår kvalitetskontroll samt ISO 14001, som garanterer vårt engasjement for miljøet. Sammen blir kvalitetsnivået og belønningen for en godt utført jobb tilskrevet hele personalet og støtten og anerkjennelsen vi får fra våre kunder.

ISO 9001 Sertifikat (.pdf)
ISO 14001 Sertifikat (.pdf)
European Standard Certificate (.pdf)

Hjelp oss å resirkulere – Takk!

 

Aerosol-er kan forurense hvis de ikke brukes riktig. Dette er grunnen til at vi oppfordrer til å gjenvinne bokser når de er tomme. De bør tas med til den aktuelle resirkulerings containeren eller til noen av de hundrevis av MTN-søppelholdere i butikker der produktene våre selges.

Vi jobber med en håndverkers følsomhet; det beste verktøyet for å skape og forskjønne og løfte mørke og fargeløse steder. Vi har en gjensidig avtale med miljøet. «Det som begynner på godt, skal ende bra.»

– Offisiell Montana Colors løftet om å bevare miljøet:
Health Safety Environment Declaration (.pdf)

Legg igjen en kommentar

Navigasjon
Close

Min Handlekurv

Close

Ønskeliste

Godt å se deg her!

Ett passord blir til-sendt deg per epost.

Dine personopplysninger brukes til å øke brukervennligheten på denne nettsiden, gi deg tilgang til administrasjon av din brukerkonto og andre formål som beskrevet i våre personvernregler.

Har du allerede en kundekonto?

Close

Kategorier