Personvernerklæring

1. Innledning

MTN Nettbutikk / Newman Tarestyles er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte, i tråd med gjeldende regelverk. Nedenfor finner du informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger som vi innhenter fra kunden (når du oppretter konto og/eller bestiller varer på Mtncans.no)

MTN Nettbutikk / Newman Tarestyles er behandlingsansvarlig for personopplysningene som vi behandler. Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende vår behandling av personopplysninger. For kontaktinformasjon, vennligst se punkt 7 nedenfor.

Når det nedenfor vises til GDPR, skal dette forstås som en henvisning til forordning (EU) 2016/679 («GDPR»).

2. Personopplysninger som samles inn og behandles

Vi samler inn opplysninger for å kunne registrere deg som kunde / bruker på mtncans.no og for å kunne sende ut varene du har bestilt eller ta kontakt med deg angående din ordre; også for å kunne besvare henvendelser fra kunden (mangel, levering info, sporing, diverse informasjon, osv)

Det rettslige grunnlaget for behandlingen er GDPR art. 6 nr. 1 bokstav a (samtykke) og b (avtale). Det er frivillig for deg å gi oss dine personopplysninger, men dersom vi ikke får de nødvendige opplysningene kan det hende vi ikke vil være i stand til å besvare dine henvendelser eller garantere levering av varer.

Vi bruker informasjons kapsler (cookies) på nettsidene våre. Informasjons kapsler brukes primært for å måle trafikk og optimalisere tjenesten.

Vi vil ikke behandle personopplysninger for markedsføringsformål med mindre vi har innhentet samtykke til dette eller det foreligger et eksisterende kundeforhold. Du kan til enhver tid erklære at du ikke lenger ønsker å motta MTN Nettbutikk oppdateringer ved å sende oss en e-post (se kontaktinformasjon i punkt 8 nedenfor) eller melde deg av via link i våre nyhets-brevet.

3. Bruk av databehandler

Vi bruker MailChimp til forming og utsending av det periodiske nyhets-brevet vårt.

4. Utlevering av personopplysninger

Vi vil aldri utlevere dine opplysninger til eksterne tredjeparter med mindre det ligger noen grov lovpålagte grunn bak.

5. Hvor lenge vi lagrer personopplysninger

Vi lagrer aldri personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for det formål opplysningene ble samlet inn for. Vi vil enten permanent anonymisere eller på sikkert vis slette de av dine personopplysninger som vi ikke lenger har behov for.

6. Dine rettigheter som registrert

Som registrert har du, med visse forbehold, rett til:

Å få MTN Nettbutikk / Newman Tarestyles bekreftelse på om personopplysninger om deg behandles, og, dersom det er tilfellet, innsyn i personopplysningene og informasjon om behandlingen;

Å få eventuelle uriktige personopplysninger om deg selv korrigert uten ugrunnet opphold, og å få ufullstendige personopplysninger komplettert;

Å få personopplysninger om deg selv slettet;

Å kreve at MTN Nettbutikk / Newman Tarestyles begrenser behandlingen;

Å motta personopplysninger om deg selv som du har gitt til MTN Nettbutikk / Newman Tarestyles og å overføre disse til en annen behandlingsansvarlig uten at MTN Nettbutikk / Newman Tarestyles hindrer dette;

Å protestere mot behandlingen av personopplysninger om deg selv;

Å klage på behandlingen til tilsynsmyndigheten (i Norge: Datatilsynet);

Å når som helst trekke tilbake et eventuelt samtykke gitt til MTN Nettbutikk / Newman Tarestyles.
MTN Nettbutikk / Newman Tarestyles benytter seg ikke av automatiserte avgjørelser, herunder profilering.

7. Endringer i vår personvernerklæring

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 23.11.2019. Vi forbeholder oss retten til å endre den fra tid til annen og oppfordrer deg til å gjøre deg kjent med innholdet i erklæringen med jevne mellomrom.

8. Kontakt

Dersom du har spørsmål til innholdet i denne erklæringen, ønsker å utøve dine rettigheter iht. punkt 5 ovenfor eller har andre henvendelser, er du velkommen til å kontakte oss på [email protected]

Navigasjon
Close

Min Handlekurv

Close

Ønskeliste

Godt å se deg her!

Ett passord blir til-sendt deg per epost.

Dine personopplysninger brukes til å øke brukervennligheten på denne nettsiden, gi deg tilgang til administrasjon av din brukerkonto og andre formål som beskrevet i våre personvernregler.

Har du allerede en kundekonto?

Close

Kategorier